Ιστολόγιο για την προώθηση της ανακύκλωσης και περιβαλλοντικών θεμάτων στη Σύμη.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο epo_symis@yahoo.gr

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Καρναβάλι Σύμης


Φωτογραφίες: Νίκος Ψαρρός














Με πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε φέτος το Καρναβάλι στη Σύμη, την Κυριακή 6 Μαρτίου, υπό την αιγίδα του Δήμου. Οι συμμετέχοντες διοργάνωσαν παρέλαση αρμάτων και μεταμφιεσμένων μέχρι το Μουράγιο και από εκεί στην κεντρική πλατεία του Γιαλού όπου και παρουσιάστηκε από την Εθελοντική Θεατρική Ομάδα Σύμης και μέλη της Ε.Π.Ο.Σ. ένα σκετς με θέμα την ανακύκλωση. Ακολούθησαν από την Ένωση Γυναικών Σύμης, σπαρταριστοί διάλογοι μεταξύ των ''γερόντων της Σύμης" με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου και τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ! Η γιορτή τελείωσε με χορευτικά από το συγκρότημα της Ειρήνης Μυλωνάκη, με εντυπωσιακά κοστούμια και τα παιδιά να απολαμβάνουν το καθένα το «ρόλο» του στο χορό (μικρές γοργόνες, Αιγύπτιες, Μάικλ Τζάκσον .α.).
Η περιβαλλοντική μας ομάδα, με χαρά συμμετείχε σε συνεργασία με το καλλιτεχνικό εργαστήρι της Ένωσης Γυναικών και την Ε.Θ.Ο.Σ. και αξίζει να σημειωθεί ότι τα κοστούμια ήταν όλα αυτοσχέδια με υλικά που προορίζονταν για τα σκουπίδια, ώστε να δοθεί ακόμη πιο έντονα το μήνυμα για την οικολογία και την ανακύκλωση.
Θερμές ευχαριστίες σε όσους κόπιασαν και εργάστηκαν εντατικά επί μέρες για την όλη παρουσίαση: Σμαράγδα και Ειρήνη Πετρίδη, Νίκο Ψαρρό, Ίαν και Λυν Χέικοξ, Σεβαστή Νικόλη, Γεωργία Παπακαλοδούκα, Δανάη Μαραβέλια, Σωτηρία Μπάκα και τόσους άλλους μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν και στήριξαν την όλη προσπάθεια!

Και του χρόνου!

Ανάρτηση: Ειρήνη Γαζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου